Op Smaeck

Over ons

Chef's Bart-Jan en Paula
Over

De Chefs

Wij zijn Bart-Jan Winters en Paula Veldman, een stel uit Groningen met een gezamenlijke passie voor lekker eten. In onze vrije tijd staan we veelal in de keuken voor familie en vrienden, gaan we uiteten of bezoeken we foodfestivals. We houden ervan nieuwe dingen uit te proberen en verrassende combinaties te maken!

Allergenen en HACCP

In de keuken van Op Smaeck wordt gewerkt met alle 14 allergenen. Mocht je een allergie hebben en een bestelling willen doen, neem dan contact met ons op. Daarnaast werkt Op Smaeck volgens de algemene HACCP richtlijnen.

Meer over ons

Bart-Jan Winters

Bart-Jan Winters

Is op zoek naar de lekkerste wijnen
Bart-Jan (26) heeft van jongs af aan al een passie voor koken. Vanaf zijn 15e is hij werkzaam in de horeca waarbij hij zowel in de keuken als in de bediening staat. Momenteel is Bart-Jan werkzaam als gastheer bij Prinsenhof. Bart-Jan heeft een grote interesse voor wijn en deelt graag zijn favorieten.
Paula Veldman

Paula Veldman

Bedenkt de beste gerechten
Paula (25) houd er enorm van om in de keuken te staan. Vroeger al samen met haar moeder, later in de studie en nu deelt ze die passie met haar partner. Paula heeft International Hospitality Management gestudeerd aan Stenden Leeuwarden en heeft een minor Gastronomie gedaan en een wijnreis in Zuid-Afrika gemaakt. Sindsdien is ook zij gek van wijn en alles wat daarbij komt kijken.