bartjan-paula-op-smaeck

Bart-Jan Winters en Paula Veldman, een stel wonend in Meppel met een gezamenlijke passie voor lekker eten zijn de eigenaren van Op Smaeck. “In onze vrije tijd staan wij veel in de keuken voor familie en vrienden, maken we de heerlijkste borrelplanken en combineren we hier de best passende wijnen bij.”

Sinds 2018 is Op Smaeck opgericht en zij zijn al ruim 2500 borrelboxen verder.

“We houden ervan nieuwe dingen uit te proberen en verrassende combinaties te maken. We hebben in 2023 de wijncursus SDEN 2 gevolgd en ook SDEN 3 hebben we in februari 2024 gehaald. Met deze kennis weten we nog veel meer over wijn én hoe deze met de lekkerste gerechten te combineren zijn!”

Bart-Jan Winters en Paula Veldman, een stel wonend in Meppel met een gezamenlijke passie voor lekker eten zijn de eigenaren van Op Smaeck. “In onze vrije tijd staan wij veel in de keuken voor familie en vrienden, maken we de heerlijkste borrelplanken en combineren we hier de best passende wijnen bij.”

Sinds 2018 is Op Smaeck opgericht en zij zijn al ruim 2500 borrelboxen verder.

“We houden ervan nieuwe dingen uit te proberen en verrassende combinaties te maken. Zo zijn we net gestart met de wijncursus SDEN2 om nog meer over wijn te weten en te kunnen delen.”

0
BLIJE KLANTEN
0
Chefs
0
BORRELBOXEN
0
Aantal jaren aan het knallen!
Dominic Scott
Culinair kunstenares

PAULA VELDMAN

Ik geniet er enorm van om in de keuken te staan, vroeger al samen met mijn moeder, later tijdens mijn studie International Hospitality Management en nu samen met Bart-Jan. Tijdens mijn studie heb ik de minors Gastronomie en Event Management gevolgd, waarvan de laatste in Zuid-Afrika. Hier is mijn liefde voor wijn en de keuken verder gegroeid. Ook de wijncursussen SDEN 2 en SDEN 3 zijn ontzettend leerzaam geweest en wakkert het enthousiasme alleen maar verder aan!

Waar ik met Op Smaeck het meest van geniet is om een borrelplank van nul op te bouwen tot een soort kunstwerk. Geen één is er gelijk, ik zie het als een leeg canvas waar geen plekje onbenut mag blijven en waar kleuren elkaar goed moeten afwisselen. 

Dominic Scott
KEUKENPRINS

BART-JAN WINTERS

Bij Op Smaeck kan ik mijn culinaire creativiteit kwijt, vanwege het voortdurend bedenken van nieuwe hapjes en recepten. Vanaf mijn 15e heb ik in de horeca gewerkt, zowel in de bediening als in de keuken. Tijdens mijn studie Rechten in Groningen werkte ik als gastheer bij Hotel-Restaurant Prinsenhof en Nassau. Deze ervaring gaf mij de mogelijkheid om heel veel te leren binnen de gastronomie en daarbij is mijn kennis en interesse in wijn sterk gegroeid. Daarom vertel ik je graag over mijn wijn favorieten. Naast Op Smaeck werk ik als fraude analist op de afdeling Transaction Monitoring van een grote bank.

ALLERGENEN EN HACCP

In de keuken van Op Smaeck wordt gewerkt met alle 14 allergenen. Mocht je een allergie hebben en een bestelling willen doen, neem dan contact met ons op! We kijken graag met je naar de mogelijkheden. Daarnaast werkt Op Smaeck volgens de algemene HACCP richtlijnen.